Den perfekte plattform til
skreddersydde webapplikasjoner

Relatude Web Application Framework er bygget for raskt å utvikle avanserte webapplikasjoner. Den tilbyr en unik kombinasjon av AI-egenskaper, en grafbasert innholdsmodell og en ekstremt rask og effektiv kjernemotor.

Å starte en ny nettapplikasjon fra grunnen av kan være både dyrt og risikabelt. Ved å bruke Relatude WAF for din egendefinerte nettapplikasjon, kan du redusere risikoen og frigi applikasjonen til brukerne dine raskere.

Relatude WAF inkluderer en betydelig del av koden som vanligvis kreves for å bygge og administrere en tilpasset nettapplikasjon. Du kan fokusere på å gi verdi til kundene dine.

  • Ytelse

    Relatude kan håndtere mye trafikk med svært lave responstid på grunn av den intelligente cachen som bruker. Ikke kast bort dyrebare utviklertimer på å bygge et fundament når vi har optimalisert kjernerammen i mange år.

  • Kraftig og bruktervennlig brukergrensesnitt ut-av-boksen

    I tillegg til et kraftig rammeverk, kan alt innhold / data laget i systemet vises, redigeres og administreres i en brukervennlig brukergrensesnitt.

  • Enkelt men kraftfullt API

    Relatude API'et er kraftig, men også veldig enkel å lære. Det grunnleggende kan læres på kort tid. Rammeverket vårt er utviklet for å dra nytte av standard .Net-funksjoner som utviklerne dine allerede kjenner.

Avansert funksjonalitet

Relatude WAF-kjernemotoren har gjennomgått titusenvis av utviklingstimer for å sikre pålitelig kjernefunksjonalitet. Som et resultat kan du bruke tiden din på å fokusere på de unike aspektene som skiller applikasjonen din. Kjernemotoren er svært skalerbar og kan håndtere mye trafikk uten dyre arkitekturkrav.

Den inkluderer også kjerne UI-moduler fra Relatude CMS, som gir et kraftig administrasjonsgrensesnitt for din egendefinerte applikasjon. Du kan også utvide grensesnittet med dine egne tilpassede moduler. Andre høydepunkter inkluderer:

AI-søkemotor

Relatude inkluderer en AI-drevet søkemotor (semantisk søk) med innebygd .Net Vector database.

Ekstremt fleksibelt datamodell

Dyp støtte for toveis relasjoner mellom innholdsobjekter (Content Graph) og dyp API-støtte for å spørre relasjonene.

Velg riktig API for jobben

Bruk inkludert GraphQL headless API eller kraftig .Net API. Bruk riktig API for oppgaven. Full støtte for begge i samme prosjekt.

Inkludert avansert funksjonalitet

Relatude WAF leveres med en rekke funksjoner rett ut av boksen som sparer både penger og tid. Den innebygde funksjonaliteten spenner fra støtte for flere språk til finmasket tilgangskontroll.

Stort bruksområde

Relatude WAF has a wide usage area, and it has been used in a huge variety of custom web applications.

Avanserte skjema- og søknadshåndteringsløsninger

Effektivisering og digitalisering av forretningsprosesser er viktig i et utfordrende marked. Relatude kan hjelpe deg med å redusere kostnader eller gjøre mer med samme mengde ressurser.

Visste du at en nettapplikasjon som håndterer en stor del av byggesøknader fra norske arkitekter kjører på Relatude?

Digitale stemmeapplikasjoner

Siden 2017 har Redd Barna Norge arrangert "Barnas Valg" i Norge. Det var det første sertifiserte digitale valget i Norge. Dette er et valg for barn mellom 5. og 10. trinn i Norge. Dette er en god demonstrasjon av løsningens sikkerhet, skalerbarhet og ytelse.

Forretningsapplikasjoner

Mange bedrifter trenger tilpassede applikasjoner som støtter virksomheten. Relatude senker inngangskostnadene for å lage forretningsapplikasjoner og forbedrer leveringshastigheten.

App-bakender

Hvis du lager en app, må du lagre dataene du presenterer i appen et sted. Relatude gir en smidig, men skalerbar plattform som kan vokse med dine behov. Bruk den innebygde GraphQL API-en, eller bygg din egen API ved hjelp av .Net.

Bransjespesifikke systemer

Mange bransjer har spesifikke behov og oppgaver som må digitaliseres. Relatude kan passe bra for mange, fra den minste applikasjonen som kan leveres på uker til store komplekse flerårige prosjekter.

Pricing

The service includes license and hosting in one unified service for one price. The price is monthly, but the service is invoiced for one year at a time, for the following year. The first year, the remainder of the year is invoiced, and from January, the full year is invoiced.

Example: If you buy a subscription to Relatude WAF Cloud in August, you are billed for August, September, October, November and December at the time of purchase.

Features
most
popular
Business

3390 NOK

Pro

8990 NOK

Enterprise

Contact us

SSO
Support: Forum & Chat
Support: Telefon & E-post
SLA 99.8% 99.9% Custom
Antall miljøer 2 3 3
AI-tjenestekreditter 500 1 000 Custom
Støtte for revisjoner X
Støtte for flere språk 1 3 Unlimited
Number of admin UI users 30 100 Custom
Dedikerte ressurser X X
Antall roller Unlimited Unlimited Unlimited
Datatrafikk 500 GB 1000 GB Custom
Filer / Lagring 100 GB 200 GB Custom
Antall noder 100 000 500 Custom
Antall innholdstyper Unlimited Unlimited Custom
Antall API-kall 1 000 000 3 000 000 Custom
Epostmarkedsføringsmodul X X X
Antall skjemaer X X X
Antall nettsteder i installasjonen Unlimited Unlimited Unlimited

Ta kontakt for en demo eller uformell prat

Det har oppstått en feil, og forespørselen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv på nytt.