.Net E-handel for det norske markedet
Skalerbar og brukervennlig løsning

Robust

Relatude E-handel er en robust e-handelsløsning for både B2B og B2C e-commerce.

Relatude E-commerce har vært motoren bak en lang rekke og vidt forskjellige E-commerce løsning. Fra rene E-commerce nettsteder for B2C til avanserte konfiguratorer for B2B markedet. Og alt i mellom.

 

+

Tilpasningsdyktig

Relatude E-handel er designet fra starten for å være så tilpasningsdyktig som mulig.

Gjennom alle årene vi har jobbet med e-handel, har vi ennå ikke sett noen ikke-trivielle nettsteder som ikke har spesielle behov. Relatude ble bygget for å være rask til å tilpasse seg behovene til hver enkelt kunde, og kan utvides på en standardisert måte på en rekke nivåer. Ingen dyrere tilpasninger ved siden av e-handelsløsningen.

+

Fleksibel e-handelsplattform som tilpasses dine behov

Relatude E-handel er en kraftig e-handelsløsning for både B2B og B2C.

Relatude E-handel har alltid vært utviklet med tanke på at den skal være så fleksibel som mulig, og at all skreddersøm gjøres på en standardisert måte. 

Nøkkelen bak fleksibiliteten til e-handelsløsningen er den lego-lignende arkitekturen, der mange forskjellige elementer kan byttes ut ved behov. Det gjør det mulig å lage en løsning som er utviklet spesielt for å dekke ditt firma sitt behov, uten de vanlige kostnadene med skreddersøm. 

Vi sier ofte at vi har satt skreddersøm i system. Alle fordelene, men ingen av ulempene. 

  • Content Graph

    Utnytt den fulle kraften til Relatude Content Engine til å strukturere produktdataene dine i henhold til dine behov. Full PIM-støtte.

  • Presentasjon

    Relatude har ingen restriksjoner på design og er ekstremt rask (mindre enn 100ms i de fleste tilfeller).

  • Markedsføring

    Inkluderer en komplett pakke med tett integrert markedsføringsfunksjonalitet: SMS- og e-postmarkedsføring, skjemaer og segmentering.

Dra nytte av de siste web teknologiene i markedet

Det er ingen restriksjoner på design av din e-handelsløsning hvis du bruker Relatude. Alt som er mulig å lage med standard web-teknologier kan brukes i din Relatude nettbutikk.

En av nøkkelfaktorene for utviklere er å jobbe med de siste teknologiene. Relatude ønsker å være et API for utviklerne hvor utvikleren henter innholdet han/hun trenger, og la utvikleren velge teknologien som skal presentere informasjonen. Vi mener det er viktig å ha motiverte utviklere, men det er også viktig å bruke nye teknologier når man lager en ny nettbutikk, så teknologien også fungerer fint om 5 år.

Ytelse er viktig

Relatude ble utviklet i en prosess der ytelse var ett av de viktigste designmålene. Resultatet er en e-handelsløsning med eksepsjonell ytelse.

Mange studier har vist at responstiden for å vise en produktside i e-handelsløsninger har stor innvirkning på brukeropplevelse og salg. I de fleste situasjoner har sidevisninger på vår Relatude e-handelsplattform en sidevisningstid (servertid) på 10 - 100 ms, avhengig av kompleksitet på siden.

Servertiden gir ikke et fullstendig bilde ettersom mengden javascript, størrelsen på siden, nettverksbåndbredde og latenstid kan påvirke opplevelsen. Men de utfordringene er like for alle, og løses likt for alle. Det er i all hovedsak servertiden som skiller hvor bra ytelse en e-handelsplattform har.

Features Free

Free

Lite

1290 NOK / mnd

most
popular
Small Business

2990 NOK / month

Professional

5990 NOK / month

Enterprise

Kontakt oss

Support: Forum & Chat
Support: Telefon & E-post X X
Epostmarkedsføringsmodul X X
Headless API
Støtte for revisjoner X X
Støtte for flere språk X X
Innholdssynkronisering X X X
Relatude link & logo (footer) X X X X
Antall installasjoner (produksjon) 1 1 1 1 Unlimited
Antall nettsteder i installasjonen 1 1 1 2 Unlimited
Antall url'er 50 200 3,000 50,000 Unlimited
Antall noder 1,000 1,000 10,000 Unlimited Unlimited