Personvernerklæring

Personvernerklæring

Relatude Webnodes AS er forpliktet til å beskytte din integritet. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan data blir samlet inn og brukt på nettstedet relatude.no.

Håndtering av personlige data

Denne erklæringen gjelder ikke for andre Relatude Webnodes AS nettsteder, produkter eller tjenester. Ved å besøke dette nettstedet, godtar du prinsippene for innsamling og bruk av informasjon som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Generelt

Personopplysningsloven (1998: 204) som trådte i kraft 1. oktober 1998 og som ble fullt tatt i bruk 1. oktober 2001. Handlingen forhindrer brudd på personlig integritet ved å behandle personopplysninger.  For at vi skal kunne håndtere din personlige informasjon, må vi ha din tillatelse. Relatude Webnodes AS, firmanummer 994 994 816, Drammensveien 130, Bygg 17C, N-0212 Oslo er ansvarlig for informasjonen som gis til Relatude Webnodes AS og dets datterselskaper.

Bruk av dine personlige data

Ved å fylle ut webskjemaer, eller på annen måte oppgi personlig informasjon, godkjenner du dermed følgende betingelser for håndtering av din personlige informasjon. Den personlige informasjonen som er samlet inn av Relatude Webnodes AS, brukes til å kunne oppfylle vår forpliktelse overfor deg som bruker av Relatude Webnodes AS 'tjenester, og for å kunne opprettholde vårt kunderegister. Informasjonen kan også brukes til tilpasset informasjon og til markedsføringsformål. Din personlige informasjon kan deles med Relatude Webnodes AS sine partnere, i visse tilfeller utenfor Den europeiske union, slik at de kan sende deg informasjon om deres produkter og tjenester. Relatude Webnodes AS kan også distribuere eller levere personopplysningsregisteret til en tredjepart, hvis den tredjeparten enten helt eller delvis overtar Relatude Webnodes AS forretningsvirksomhet.
Relatude Webnodes AS håndterer passende personlig informasjon, f.eks. navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, for å kunne tilby noen tjenester uten spesifikk tillatelse.

Cookies

I henhold til loven for elektronisk kommunikasjon, som trådte i kraft 25. juli 2003, vil besøkende på et nettsted med informasjonskapsler motta informasjon om at nettstedet inneholder informasjonskapsler, hva informasjonskapslene brukes til og hvordan de kan unngå informasjonskapsler.
Informasjonskapsler brukes i følgende situasjoner på dette nettstedet:

  • Hvis du ikke er logget på og du svarer / sender inn et skjema, vil en cookie bli sendt for å huske at du har sendt inn et skjema..
  • Når du logger deg på, brukes informasjonskapsler til å lagre påloggingsinformasjonen din. Hvis informasjonskapsler nektes ved pålogging, vises påloggingsdialogen for hver side som krever pålogging.
  • ettstedet bruker informasjonskapsler for å samle informasjon om hvordan sidene brukes. Informasjon om hvilken server PCen din er koblet til, hvilken type nettleser, hvor ofte du har besøkt nettstedet vårt osv. Er lagret. Informasjonen brukes til å analysere statistikk angående bruken av nettstedet.
  • Nettstedet bruker Google Analytics for webanalyse..

I nettleseren din kan du velge å ikke godta informasjonskapsler, men da vil ikke nettstedet fungere fullt ut og du vil ikke kunne logge inn.
For å unngå informasjonskapsler på nettstedet, kan du som besøkende:

  • Unngå å sende inn skjemaer..
  • Unngå å logge på nettstedet.
  • Avslutt besøket på nettstedet.

 

Endringer på denne personvernerklæringen

Noen ganger kan vi oppdatere denne personvernerklæringen. Når vi gjør det, oppdaterer vi også den oppdaterte datoen nederst på siden. Du vil bli informert om viktige endringer enten via en melding på et fremtredende sted på hjemmesiden til hjemmesiden, eller via varsel som er sendt direkte til deg. Vennligst gjennomgå personvernerklæringen med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert med informasjon om hvordan vi beskytter den personlige informasjonen vi samler inn. Din fortsatte bruk av denne tjenesten betyr at du godtar personvernerklæringen og eventuelle oppdateringer.

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker mer informasjon om Relatude Webnodes AS 's personvernerklæring, vennligst kontakt oss.