Partnere

KnowIT Experience

KnowIT bygger nettløsninger, lager innbyggertjenester og e-handelsløsninger, utvikler merkevarer og visuelle identiteter og lager innhold og reklame til alle flater. KnowIT har sertifisert et stort antall utviklere på Relatude de siste årene (25+).
Gå til knowit.no

OXX

Oxx er en av våre eldste partnere og den som har levert flest løsninger på Relatude. De holder til i Oslo. Foruten å være en sertifisert Relatude partner, er de eksperter på utvikling av komplekse nettløsninger. Oxx har også bred erfaring med e-handel.
Gå til oxx.no

Enfinity

Enfinity er et selskap lokalisert i Sandefjord, Norge. Enfinity er eksperter på internettløsninger, spesielt innen e-handel. Målet deres er å gjøre kundenes IT-investeringer mer effektive og lønnsomme. Enfinity forplikter seg til å utvikle og implementere nettløsninger for små og mellomstore bedrifter, samt offentlige enheter, spesielt innenfor kommunal sektor.
Enfinity

Involve

Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: reklame, design, PR, sosiale medier og content samt grafisk rådgivning og formidling og et bredt spekter av digitale tjenester. Involve er et norskeid byrå, men er en del av Havas – et av verdens store reklamenettverk.
https://involve.no/

IMEMO

IMEMO er en komplett partner innen IT og digitalisering. De tilbyr IT-tjenester som inkluderer server- og klientoperasjoner, applikasjons- og webhotell, strategisk rådgivning, webutvikling og salg av programvare og maskinvare.
https://imemo.no/

Interessert i å bli en Relatude-partner?

Økosystemet vårt er et samspill mellom flere aktører som bidrar til at systemet fungerer og utvides. Våre partnere er bidragsytere på flere nivåer og gir oss viktige tilbakemeldinger basert på reelle erfaringer med implementering av nettløsninger for sluttbrukere. Dette hjelper oss med å få en bedre forståelse av hele verdikjeden, fra programvareutvikling til implementerte webløsninger for sluttkunder.

Kontakt