Partnere

Vårt økosystem er et samspill mellom flere aktører som alle bidrar til at systemet fungerer og vokser. Våre partnere er bidragsytere på flere nivåer. Vårt partnernettverk gir oss f.eks. viktige tilbake-meldinger basert på reelle erfaringer med å implementere nettløsningene for sluttkunder. Dette hjelper oss til å få en bedre forståelse av hele verdikjeden helt fra utvikling av programvare til ferdige implementerte nettløsninger for slutt-kunder. Les mer om våre sertifiserte partnere under

OXX

Oxx er en av våre eldste partnere og den som har levert flest løsninger på Relatude. De holder til i Oslo. Foruten å være en sertifisert Relatude partner, er de eksperter på utvikling av komplekse nettløsninger. Oxx har også bred erfaring med e-handel.
Gå til oxx.no

CREUNA

Creuna bygger nettløsninger, lager innbyggertjenester og e-handelsløsninger, utvikler merkevarer og visuelle identiteter og lager innhold og reklame til alle flater. Creuna har sertifisert et stort antall utviklere på Relatude de siste årene.
Gå til creuna.no

Tieto Evry

Tieto Evry er Nordens største IT-tjenesteselskap. De leverer helhetsløsninger til både privat og offentlig sektor. De har som mål er å utvikle virksomheter ved hjelp av IT-løsninger som omformer kundenes forretninger og realiserer nye muligheter.
Gå til tieto.no

DEGREE

Degree Consulting Group er en konsulent virksomhet med kontorer i Oslo og i Wroclaw, Polen. De utvikler også egen programvare, blant annet den anerkjente tjenesten Filemail.com. Degree er en sertifisert Relatude partner og har levert flere Relatude prosjekter. De har også erfaring med flere andre CMS løsninger og har et eget driftsmiljø.
Gå til degree.no

VANGEN PLOTZ

Vangen Plotz er en raskt voksende IT bedrift med kontorer på Hamar og Lillehammer. De har bred erfaring med implementering av ulike CMS løsninger, deriblant Relatude. De er en samarbeidspartner for virksomheter som trenger nye nettløsninger, kampanje web, mobilapplikasjoner og tjenester for bedre synlighet i søkemotorer og/eller sosiale medier. De har levert flere Relatude løsninger for både lokale og Oslo baserte virksomheter.
Gå til vangenplotz.no