Relatude Webnodes AS fusjonerer med Proventus AS

Published: Tuesday, July 6, 2021

Relatude Webnodes AS fusjonerer med Proventus AS og styrker med det sin posisjon som en viktig aktør i det norske CMS og E-commerce markedet.

Proventus er et IT-firma som hjelper virksomheter å modernisere datasystemer og skreddersy løsninger for skyen. Samlet vil vi kunne tilby en bredere produkt og konsulentportefølje mot flere kunder i det norske markedet.

«Fusjonen gjør at vi får større fleksibilitet og kapasitet til utvikling, samt et mye større fagmiljø. Produktstrategien og produktutviklingen videreføres i det nye selskapet med økt styrke. Vi ser frem til å bli en del av et større miljø.» sier Ole Gulbrandsen, daglig leder i Relatude.

Det nye firmanavnet blir Proventus AS, men produktnavnet Relatude videreføres. For eksisterende kunder medfører dette få praktiske endringer, kontaktpersonene er de samme, prismodell og alle kontrakter beholdes. Ole Gulbrandsen blir en del av Proventus ledergruppe.

Daglig leder i Proventus Leiv Thomas Sandnes sier: «Vi er veldig glade for å få Relatude på laget, og ser store muligheter og synergier i de to selskapene. Relatude har et unikt kompetansemiljø innen CMS og E-commerce. Vi har stor tro på produktet, og at det kan vokse som en del av Proventus. Samtidig tilfører Relatude også spisskompetanse på .Net som samlet gir oss bedre kapasitet på konsulentsiden . Jeg ser frem til å bli kjent med kunder og partnere etter sommeren.»