Proventus lanserer versjon 6 av Relatude CMS and E-commerce

Published: Wednesday, June 15, 2022

Oslo, Norge - 15. Juni 2022 – Proventus AS, firmaet bak CMS og E-handelsplattformen Relatude, annonserte i dag at de lanserer versjon 6. Det er en stor og viktig lansering med støtte for .Net 6 som det store elementet i lanseringen.

"Versjon 6 av Relatude er en av våre største lanseringer noensinne. Å flytte hele plattformen fra det originale Windows-baserte .Net rammeverket til .Net 6 som kjører på alle plattformer, har vært en stor og krevende oppgave. Som en del av endringen av plattform, har vi modernisert store deler av API-ene, men viktigst av alt, har vi fjernet mye gammel kode. Relatude fremstår nå som en kvikk, moderne og tilpasningsdyktig plattform som er klar for behovene som kommer.» sier Ole Gulbrandsen, CTO Relatude, Proventus.

Kryssplattform støtte

En de de mange fordelene med å flytte Relatude til .Net 6 er støtten for flere plattformer. Det gjør at utviklere kan bruke Windows, Linux eller Mac til utvikling, og til drift kan man velge fritt mellom Linux og Windows, enten i skyen, eller i dit eget servermiljø.

Ytelse

Siden introduksjonen av .Net Core (første forløper til .Net 6) i 2016 har .Net teamet hos Microsoft fokusert veldig sterkt på ytelsen til .Net. I årene siden da har .Net gått fra å være et rammeverk med ganske bra ytelse til i dag å være det mange mener er det raskeste full-stack web rammeverket på markedet. Fokuset på ytelse harmonerer bra med filosofien til Relatude-teamet. Ytelse er viktig for skalerbarhet, brukeropplevelse, drift og kompleksitet.

Forbedret utvikleropplevelse

En viktig forbedring i .Net 6 er utvikleropplevelsen. Å ha en bra utvikleropplevelse er et viktig fokus for Relatude-teamet, men det er også noe utviklere som bruker Relatude i prosjekter er opptatt av.

.Net 6 kommer også med støtte for C# 10, som fortsetter tradisjonen med kontinuerlige forbedringer i C#.

Om Relatude CMS

Relatude CMS (www.relatude.no) er en .NET basert web content management (WCM) programvare som er bygget på Relatude Content Engine. Det er en løsning som er laget for fremtidens behov innen content management. Relatude drar nytte av fordelene med strukturert innhold og ved å beholde den naturlige innholds strukturen, som gir lenger levetid og større bruksområde.

Om Relatude E-commerce

Relatude E-commerce (www.relatude.no) er en unik .NET basert E-handelsplattform som er byttet på Relatude Content Engine. Den gir den ultimate fleksibiliteten til å tilpasses den enkelte kundes behov.

Om Proventus AS

Proventus AS (www.proventus.no) er et norsk programvare- og konsulentfirma som utvikler og selger Relatude CMS og Relatude E-commerce. Våre kunder dekker et bredt spekter av bransjer, og er alt fra små bedrifter med avanserte behov til multinasjonale konsern med komplekse løsninger og behov.